Učestvuj u akciji “Priključi se!”

Imali smo velike planove u ovoj godini – mnogo susreta i radionica djece i mladih iz cijele Bosne i Hercegovine. Spremno smo dočekali početak nastave nakon zimskog raspusta, učili i radovali se proljeću, sve do jednog jutra kada su nam rekli da više ništa neće biti isto.

Online nastava zamijenila je učionice a naši centri ostali su prazni.

Tehnologija neophodna za pračenje nastave i druženje vršnjaka postala je potreba za svako dijete. I pored angažmana organizacija i institucija u nabavci kompjuterske opreme, u našoj zemlji ima još mnogo djece i mladih koji su nažalost zbog ove činjenice isključena iz nastavnog procesa i kontakta sa svojim vršnjacima.

U želji da ni jedno dijete ne bude isključeno, djeca i mladi aktivisti udruženja, članica mreže „Snažniji glas za djecu“ odlučili su dići glas i pozvati sve da se povežemo, da smo svi priključeni, bez izuzetka!

“Učestvujući u akciji “Priključi se!”, pomažete nabavku smart tableta i internet priključaka za 130 djece iz cijele Bosne i Hercegovine.

Priključite se i podržite namjeru djece i mladih da pomognu svojim drugarima. Podršku radu dječijih grupa pružio je i UNICEF Bosna i Hercegovina

Priključi se!

Imali smo velike planove u ovoj godini – mnogo susreta i radionica djece i mladih iz cijele Bosne i Hercegovine. Spremno smo dočekali početak nastave nakon zimskog raspusta, učili i radovali se proljeću, sve do jednog jutra kada su nam rekli da više ništa neće biti isto. Online nastava zamijenila je učionice a naši centri ostali su prazni.Tehnologija neophodna za pračenje nastave i druženje vršnjaka postala je potreba za svako dijete. I pored angažmana organizacija i institucija u nabavci kompjuterske opreme, u našoj zemlji ima još mnogo djece i mladih koji su nažalost zbog ove činjenice isključena iz nastavnog procesa i kontakta sa svojim vršnjacima. U želji da ni jedno dijete ne bude isključeno, djeca i mladi aktivisti udruženja, članica mreže iz Banja Luke, Mostara, Bijeljine, Tuzle, Zenice i Sarajeva odlučili su dići glas i pozvati sve da se povežemo, da smo svi priključeni, bez izuzetka!“Učestvujući u akciji "Priključi se!", pomažete nabavku smart tableta i internet priključaka za 130 djece iz cijele Bosne i Hercegovine. Priključite se i podržite namjeru djece i mladih da pomognu svojim drugarima. Podršku radu dječijih grupa pružio je i UNICEF Bosna i Hercegovina

Posted by Snažniji glas za djecu on Wednesday, June 3, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *